Når manuskriptforfatter Adam Price modellerer de hovedkarakterer, der skal drive hans prisvindende seriedramaer, er det vigtigt for ham, at de møder modstand. Masser af modstand. ”A walk in the park rører os bare ikke,” som han siger.

Modstand er også gennemgående ved fire ud af de fem de karakterer, Adam Price fremhæver som seriehistoriens, efter hans mening, mest interessante i en premiereaktuel bonusvideo til sin Mesterlære. En af Prices favoritter er den transkønnede high school-elev Jules Vaughn fra HBO-serien ’Euphoria’, der bliver spillet af den ligeledes transkønnede Hunter Schafer. I sin gennemgang af de største gennembrud i serieåret 2019 beskrev Soundvenue Schafers præstation med disse ord:

”Den transkønnede model Hunter Schafer åbenbarede sig som en lysende ny stjerne i rollen som transkønnede Jules, der forsøger at få sin ny BFF Rue (Zendaya) til at lægge stofferne på hylden. Men som samtidig selv leger med ilden i Grindr-møder med slibrige gifte mænd med Lolita-fantasier. Schafer ramte skildringen af kærlighedshungrede Jules’ opgør med en fordomsfuld familiefortid på kornet og tilføjede karakteren en aura af mystik, sårbarhed og coolness, der fik både Rue og os til at falde pladask for hende.”

Hunter Schafer er selv vokset op som barn af en far, der er præst, i Raleigh, North Carolina, inden hun flyttede til New York og slog igennem som model for blandt andre Dior og Tommy Hilfiger. De to første sæsoner af ’Euphoria’ havde premiere i henholdsvis 2019 og 2022. En tredje sæson af Sam Levinsons serie om et ungdomsliv med overgreb og overdoser forventes klar i 2025.